Projekt/b2b

Tillsammans skapar vi framtidens miljösmarta byggnader

Vi på XNvillan har en gedigen erfarenhet av att bygga klimatsmarta byggnader. Här berättar vi mer om vårt erbjudande för dig som ska bygga kommersiella fastigheter så som flerbostadshus, kontor eller viktiga samhällsfastigheter och varför ett miljösmart byggande är en självklarhet för oss.

Trygg partner

Med vår gedigna kunskap och erfarenhet av att bygga miljösmart är vi en trygg partner genom hela byggprocessen. Med vår höga leveranssäkerhet och kvalitet är du som beställare i trygga händer.

Byggkvalitet

XNvillan har lång erfarenhet av att bygga miljösmart utan att ge avkall på kvaliteten. I vår fabrik producerar vi våra volymer effektivt och flexibelt med svenska råvaror och med noga utvalda leverantörer.

Hållbarhet

Med vårt miljösmarta koncept bygger vi framtidens kommersiella fastigheter med förnyelsebara och ekologiska material. Detta bidrar till ett bra inomhusklimat, låg drift och litet klimatavtryck.

Flerbostadshus

Att bygga flerbostadshus i trä med vårat klimatsmarta koncept ger dig som entreprenör och fastighetsägare många fördelar. Vi bygger i förnyelsebara och ekologiska material där trä utgör stommen i huset. Vi bygger våra flerbostadshus i moduler inomhus i vår fabrik. Våra flerbostadshus kännetecknas av flexibel gestaltning, yteffektiva bostäder, låga driftskostnader och korta leveranstider.

Kommersiellt

Att bygga kommersiella fastigheter för framtiden ställer höga krav på klimatsmarta lösningar för att få ner driftskostnaden och skapa en hållbar och sund innemiljö. Kanske går ni i tankarna att bygga ett nytt kontor eller så vill ert företag bygga den nästa fastigheten med hållbarhet i fokus XNvillan kan hjälpa er att skapa er framtida hållbara och klimatsmarta fastighet.

Samhällsfastigheter

Sveriges befolkning har ökat stadigt de senaste åren. Det innebär bland annat ett fortsatt stort behov av förskolor, skolor, LSS-boenden och andra samhällsfastigheter. Ökat antal fastigheter kräver ökat fokus på hållbarhet och energieffektiva lösningar. Vi har lång erfarenhet av att bygga klimatsmarta fastigheter åt kommuner och privata aktörer.

Tillsammans skapar vi framtidens miljösmarta byggnader

Då varje projekt är unikt med olika önskemål och förutsättningar träffas vi gärna och pratar med er och för att förstå era behov och önskemål.

Martin Erixon

Martin Erixon
Försäljning

072-241 36 01
Skicka e-post

Patrik Nyhlén

Patrik Nyhlén
Försäljning

072-241 36 02
Skicka e-post