Våra hus

Våra hus

Alla hus kan bli en XNvilla oavsett stil, storlek eller typ. Välj bland våra typhus eller kom med dina egna idéer och ritningar. Vi bygger ditt drömhus, oavsett om det är en villa eller ett fritidshus som med vår kvalitet fungerar som åretruntboende. Tillsammans skapar vi ett trivsamt hem, helt anpassat efter era önskemål och tomtens förutsättningar.

Arkitektritade hus

Många av våra kunder välja att bygga ett arkitektritat hus antingen från en av våra husmodeller eller från en skiss som våra arkitekter hjälper till att förverkliga. Här kan du läsa mer om hur det går till.

Läs mer

 

Huskollektion

I vår huskollektion hittar ni hus som är framtagna av XNvillans arkitekter och anpassade för ett bra och effektivt boende. Dessa finns i följande designserier:
Klassisk, Modern, New England, Lanthus, Ladhus och Timmerhus.

Läs mer

Hus vi byggt

Hus vi byggt

Välkommen in på en titt i några av våra färdiga XNvillor. Kanske finner du inspiration i val av hustyp, miljösmarta funktioner eller inredning som skulle passa just ditt drömboende?

Läs mer

Huskollektion

I vår huskollektion hittar ni hus som är framtagna av XNvillans arkitekter och anpassade
för ett bra och effektivt boende. Dessa finns i följande designserier:
Klassisk, Modern, New England, Lanthus, Ladhus och Timmerhus.

Våra mest populära hus

Vill du inspireras av de hus som många av våra kunder väljer? Här har vi valt ut ett antal modeller som är extra populära.
Alla modeller kan anpassas fritt efter era önskemål.

 

Att bygga ett XNvillan

Från idé till inflyttning

Boka ett möte

Prata husdrömmar med oss

Hållbarhet

Hållbarhet

Omtanke om miljö och människor

Hållbarhet för oss