Arkitektritat

Bygg ditt eget drömhus med hjälp
av våra arkitekter

När du väljer att bygga ett arkitektritat hus med XNvillan samarbetar du med en arkitekt som samspelar med dig och konstruktörer för att lyckas forma just ditt drömhus. Med andra ord får du professionell hjälp med att få ned dina drömmar på en ritning som senare blir verklighet.

"Ibland räcker det med en servett-ritning"

"Ibland räcker det med en servett-ritning"

Processen att ta fram ett drömhus kan vara krokig då det är många aspekter och frågor som bör belysas. Allt från entré, fasad, planritning och taklutning samt det mesta däremellan bör tas i beaktande. Men för oss räcker det med din vision kanske bara på en servett, för att vi ska kunna ta fram en korrekt ritning åt dig.

Utgå från en av våra husmodeller eller skissa på en egen idé - valet är ditt!

Alla hus kan bli en XNvilla oavsett stil, storlek eller typ. Har ni anlitat en egen arkitekt och redan tagit fram skisser eller bygglovshandlingar? Vi kan ta vid och bygga efter de ritningarna. Välj fritt hur du vill bygga ditt hus eller utgår från något av våra färdiga husmodeller i vår huskollektion. Det viktiga är att du får ett hus som är energisnålt och ger dig ett sunt inomhusklimat.

Ä du intresserad av att veta mer om att bygga arkitektritat?

Boka ett möte med oss så hjälper vi dig!

Se vår huskollektion

Se vår huskollektion

I vår huskollektion finns färdiga husmodeller som vi antingen kan bygga som de är eller så anpassar vi modellen efter dina önskemål. Vill du flytta en vägg, bygga huset i vinkel eller göra andra större förändringar så går det alldeles utmärkt. Oavsett så vet du att du får ett gediget XNvillan-hus som håller energiklass A och ger dig ett hållbart boende.

Klicka här för att komma till vår huskollektion.

"Vi kom med en egenritad skiss och en plats vi ville bygga på"

"Vi kom med en egenritad skiss och en plats vi ville bygga på"

Familjen Dahlskog hade länge funderat på att bygga ett egenritat hus men inte hittat den rätta platsen. När väl platsen dök upp hade de en vision om hur de ville nyttja ytan på bästa sätt.

Läs om familjens väg mot drömhuset