Villa Uddabo
Villa Uddabo

Villa Uddabo

Villa i modern stil med mycket rymd

Villa Uddabo är baserat på vår husmodell A136, ett 1-plans på 136 m² med optimerade ytor för familjen som behöver flera sovrum på en mindre boyta. Det här huset är en perfekt kombination av modern design och hög kvalitet. Taket täcks av Benders takpannor som tillsammans med ytterdörr och fönster från Nordan ger ett stilrent utseende och förstklassig isolering. INR badrum med kakel och klinker från Ballingslöv, Fjäråskupan badrumsmöbler och Elfa Lumi skjutgarderob för förvaring. Köket är utrustat med Miele vitvaror som ger enkel och effektiv matlagning. Ent, kök och vardagsrum med åstak som ger luft och rymd samt eget allrum för barnen

Husfakta

  • Typ 1-plan
  • Boarea 136 m²
  • Stil Modern
  • Byggarea 160 m²
  • Antal rum 6 rum och kök

Inspireras av det här husets egna utseende och inredning. Val av kök, badrumsinredning, tak, foder. Det är detaljerna som gör ditt XNvillan-hus unikt!

Liknande hus

Vill du se fler hus som påminner om det här? Nedan ser du exempel på liknande hus, alla med sin egen personliga utformning efter kundens önskemål.

Att bygga ett XNvillan

Från idé till inflyttning

Boka ett möte

Prata husdrömmar med oss

Vår inspirationskatalog

Vår inspirationskatalog

Inspireras av våra tidigare projekt! Kanske finner du inspiration i val av hustyp, miljösmarta funktioner eller inredning som skulle passa just ditt drömboende?

Läs mer