Bygg en miljösmart arkitektritad herrgård

Bygg en miljösmart arkitektritad herrgård

Skapa din egna drömtillvaro på landet med en herrgård eller hästgård

Många är vi som längtar ut på landet där naturen är nära och möjligheten till ett skönare liv är närmre. Och att bygga sin egen herrgård behöver inte alls vara en ouppnåelig dröm tack vare vårt hållbara koncept. I den här artikeln hittar du bilder från två av våra kunders arkitektritade drömmar, Villa Handlarbacken och Villa Windros. Att bygga stort är ofta förknippat med dyra driftskostnader men med ett hus byggt av XNvillan behöver det inte bli dyrare än att bygga mindre.

Tack vare vårt koncept där komfort, hälsa och miljö är centrala går det att bygga energisnålt oavsett storlek. Vårt koncept Lanthus kombinerar den vackra byggstilen med våra tankar runt ett hållbart boende med cellulosaisolering och lågenergihus. Så inte nog med att du får att du får ett drömlikt hus, du sparar också på energikostnader och bidrar till en bättre miljö!

 

Vill du veta mer? Boka ett möte med oss på det sättet som passar
dig så berättar vi om vårt lanthuskoncept

Boka möte

Följ med David Wiktorsson och Emma Lagrelius när de förverkligar sin lantliga husdröm i de småländska skogarna.

Lär om deras husbyggarresa här

Marianne och Peder Bergman har alltid brunnit för gamla hus och byggnadsvård. I Grödinge, fyra mil söder om Stockholm, har de byggt sitt lantliga hus i sen 1800-talsstil, där gammal byggtradition och design har förenats med modern energiteknik.

Läs mer

Lanthus vi har byggt

Låt dig inspireras av våra tidigare kunders projekt