Villa Sjölund
Villa Sjölund
Villa Sjölund

Villa Sjölund

Kundanpassat 1½-plans hus i klassisk stil

Villa Sjölund är ett kundanpassat 1½-plans hus vackert beläget i ett naturnära område utanför Vetlanda i Småland. Du välkomnas av en stor inglasad entré och hall med plats för avhängning och förvaring. Vidare kännetecknas Villa Sjölund av den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som skapar en luftigt och generös atmosfär i de sociala umgängesytorna.

På övre plan möts du av ett ljust allrum med barnens rum i ena gaveln och föräldrarnas sovrum och badrum i motsatt gavel. Villan är byggd med genomtänkta detaljer och fokus på ljusinsläpp. Glasverandan med matplats är ljus och luftig med plats för båda mat och avkoppling. Huset har Classic fasad med spårade knutar och fönsterdekorer.

Husfakta

  • Typ 15-plan
  • Boarea 215 m²
  • Stil Classic
  • Byggarea 154 m²
  • Antal rum 7 rum och kök

Inspireras av det här husets egna utseende och inredning. Val av kök, badrumsinredning, tak, foder. Det är detaljerna som gör ditt XNvillan-hus unikt!

Liknande hus

Vill du se fler hus som påminner om det här? Nedan ser du exempel på liknande hus, alla med sin egen personliga utformning efter kundens önskemål.

Att bygga ett XNvillan

Från idé till inflyttning

Boka ett möte

Prata husdrömmar med oss

Vår inspirationskatalog

Vår inspirationskatalog

Inspireras av våra tidigare projekt! Kanske finner du inspiration i val av hustyp, miljösmarta funktioner eller inredning som skulle passa just ditt drömboende?

Läs mer