Villa Trädeslyckan
Villa Trädeslyckan
Villa Trädeslyckan

Villa Trädeslyckan

1-planshus utifrån vår modell A145 med kundanpassningar som uterum och pool.

Villa Trädeslyckan är baserat på vår husmodell A145, ett 1-planshus på 151 m² plus ett stort dubbelgarage på 43 m² som är anslutet till huset. Genom sin stilrena Classic-design och liggande panel harmoniserar huset vackert med det omkringliggande landskapet samtidigt som spröjsade fönster och snickarglädje skapar karaktär och en känsla av tidlös design.

På husets insida utgör kök och matplats hemmets centrala del, där öppen ytan mellan vardagsrum och matplats sammansvetsar hemmets gemenskapsytor. Genom funktionell planlösning är hemmets fyra sovrum och två badrum smart uppdelade till varsin sida av huset. Från det kundanpassade uterummet når man huset baksida med en väl tilltagen altan och pool med vacker utsikt över Vättern.

Husfakta

  • Typ 1-plan (XNvillan A145)
  • Boarea 151 m²
  • Stil Classic
  • Byggarea 256 m²
  • Antal rum 5 rum och kök

Inspireras av det här husets egna utseende och inredning. Val av kök, badrumsinredning, tak, foder. Det är detaljerna som gör ditt XNvillan-hus unikt!

Liknande hus

Vill du se fler hus som påminner om det här? Nedan ser du exempel på liknande hus, alla med sin egen personliga utformning efter kundens önskemål.

Att bygga ett XNvillan

Från idé till inflyttning

Boka ett möte

Prata husdrömmar med oss

Vår inspirationskatalog

Vår inspirationskatalog

Inspireras av våra tidigare projekt! Kanske finner du inspiration i val av hustyp, miljösmarta funktioner eller inredning som skulle passa just ditt drömboende?

Läs mer