Villa Smedjelunden
Villa Smedjelunden
Villa Smedjelunden

Villa Smedjelunden

Stor tvåplansvilla i lantlig idyll.

Villa Smedjelunden är baserat på vår husmodell C169 som är ett hus i klassisk stil. Personliga val så som fasadkulörer och punschveranda med dubbeldörrar i ockragult skapar en lantlig och hemtrevlig känsla.

På husets insida är hemmets gemenskapsytor samlade på nederplan där en öppen planlösning är central mellan kök, matsal och vardagsrum. På bottenplan finns även ett mysigt och avskilt biblioteksrum. På ovanvåningen förenar ett allrum med balkong de fyra sovrummen, där föräldrasovrummet är placerat i en flygel där fönster ger generöst med ljusinsläpp.

Husfakta

  • Typ 2-plan (XNvillan C169)
  • Boarea 180 m²
  • Stil Classic
  • Byggarea 113 m²
  • Antal rum 7 rum och kök

Inspireras av det här husets egna utseende och inredning. Val av kök, badrumsinredning, tak, foder. Det är detaljerna som gör ditt XNvillan-hus unikt!

Liknande hus

Vill du se fler hus som påminner om det här? Nedan ser du exempel på liknande hus, alla med sin egen personliga utformning efter kundens önskemål.

Att bygga ett XNvillan

Från idé till inflyttning

Boka ett möte

Prata husdrömmar med oss

Vår inspirationskatalog

Vår inspirationskatalog

Inspireras av våra tidigare projekt! Kanske finner du inspiration i val av hustyp, miljösmarta funktioner eller inredning som skulle passa just ditt drömboende?

Läs mer