Lilla Hult
Lilla Hult

Lilla Hult

Ett naturnära 1-plans hus i klassisk stil, anpassat efter kundens önskemål och skisser.

Välkommen till Lilla Hult på Öland med många energieffektiva lösningar för att skapa ett hållbart hus. Sedumtaket fungerar som en skyddande mössa som isolerar huset på vintern och skapar en svalt inomhusklimat på sommaren, och så smälter det in vackert med naturen. Fasaden är klädd med liggande panel, behandlad med svart slamfärg. Foder och knutar är målat i Allmogegrönt.  

På taket sitter 26 solpaneler som tillsammans med fönster från Nordan och våra tjocka cellulosaisolerade väggar skapar ett hus som producerar dubbelt så mycket el som det gör av med!
Huskroppens insida är vackert utformad med åstak över entré och vardagsrum som fortsätter ut över baksidans uteplats.

 

Husfakta

  • Typ 1-plan
  • Boarea 147 m²
  • Stil Classic
  • Byggarea 203 m²
  • Antal rum 5 rum och kök

Inspireras av det här husets egna utseende och inredning. Val av kök, badrumsinredning, tak, foder. Det är detaljerna som gör ditt XNvillan-hus unikt!

Liknande hus

Vill du se fler hus som påminner om det här? Nedan ser du exempel på liknande hus, alla med sin egen personliga utformning efter kundens önskemål.

Att bygga ett XNvillan

Från idé till inflyttning

Boka ett möte

Prata husdrömmar med oss

Vår inspirationskatalog

Vår inspirationskatalog

Inspireras av våra tidigare projekt! Kanske finner du inspiration i val av hustyp, miljösmarta funktioner eller inredning som skulle passa just ditt drömboende?

Läs mer